Асоціації алюмінієвої галузі

Європейська асоціація алюмінієвої фольги (EAFA)

 

Європейська асоціація алюмінієвої фольги (EAFA) є міжнародним органом, що представляє компанію, що займаються прокаткою і перемотуванням алюмінієвої фольги, а також виробників алюмінієвих контейнерів і всіх видів гнучкої упаковки з алюмінію. У складі асоціації більше 100 членів включають компанії в Західній, Центральній і Східній Європі. Заснована в 1974 році, вона має своє коріння в асоціаціях, що відносяться до 1920-х років.

Діяльність Асоціації від імені її членів включає збір і обмін статистичною інформацією, дослідження ринку, загальний PR, а також просування алюмінієвої фольги і розвиток інтересів галузі з виробництва і конвертації фольги.

EAFA активно просуває європейську фольгу і гнучку індустрію упаковки на міжнародному рівні і створює відносини зі спорідненими асоціаціями по всьому світу.

 

 

 

 

 

 

 

Американська асоціація алюмінію

 

Американська асоціація алюмінію є провідним лідером галузі в Вашингтоні, округ Колумбія. Вона забезпечує глобальні стандарти, галузеву статистику і експертні знання для компаній-членів і розробників політики по всій країні. Високо залучена в суспільне політику і технічні форуми, Асоціація прагне просувати алюміній як універсальний метал по всьому світу.

Алюмінієва асоціація представляє американські і зарубіжні компанії і їх постачальників по всьому ланцюжку створення вартості – від первинної продукції до продуктів з доданою вартістю для переробки. Асоціація є провідним лідером галузі, надаючи світові стандарти, бізнес-аналітику, дослідження стійкості та галузеві знання для компаній-членів, політиків і широкої громадськості.

Алюмінієва промисловість допомагає виробникам виробляти стійкі та інноваційні продукти, в тому числі більш економічні транспортні засоби, що переробляється упаковку, екологічні будівлі і сучасну електроніку. У США алюмінієва промисловість створює економічну активність в розмірі 186 мільярдів доларів.